News

Delegatie Togo Debout bezoekt de projecten in Togo

By 11/11/16 No Comments

Van 9 tot 26 november 2016 trok een delegatie van Togo Debout naar Togo, begeleid door voorzitter Marcel Hofkens en Jackie Denis.
Voor enkele vrienden, sympathisanten of leden van Togo Debout was dit de gelegenheid om de context en de realiteit te ontdekken en beter te begrijpen van de verschillende projecten die onze vzw ondersteunt: het plattelandscentrum Sichem (tevens onze vaste verblijfplaats), het straat- en gevangeniskinderenproject ANGE, het weeshuis Vigneron, het dispensarium St-Etienne en het revalidatiecentrum van HES. Dank aan Ria, Antoine, Gabriel en hun medewerkers voor het warme onthaal, de puike organisatie ter plaatse, de boeiende bezoeken en ontmoetingen. De vele (en dikwijls diepgaande) gesprekken achteraf waren dikwijls verhelderend en deden deugd. Een echte ervaringsreis…