News

Workshops voor 500 leerlingen tijdens themadag ‘Gelukkig 2030!’

By 29/11/16 No Comments

Op dinsdag 29 november namen ruim 500 leerlingen uit 13 Mechelse scholen deel aan allerlei workshops gegeven door de organisaties uit de Mondiale Raad.

Ook Togo Debout was present. In het kader van de duurzame ontwikkelingsdoelen koos Mechelen Mondiaal ‘Duurzaamheid’ als thema voor 2016 en 2017. Voor de kinderen van het 3e leerjaar werd de themadag dan opgehangen aan de wens ‘Gelukkig 2030!’ Zij konden hun wens voor een gelukkig 2030 omhoog hangen aan een wensenboom. Daarna speelden ze zelf een rol in de fanfare van de hoop en zongen ze samen uitbundig dit lied voor een betere wereld. Ook Togo Debout had gezorgd voor een workshop: sommen maken op de gebruikte leien van hun leeftijdsgenoten uit de school van Sichem was voor deze leerlingen uit het 3e leerjaar een hele belevenis…