News

Uitnodiging info- en ontmoetingsavond

By 02/06/15 No Comments

Togo Debout heeft heel recent een Vriendenkring gelanceerd. Wil je hierover meer weten? We nodigen je graag uit op de info- en ontmoetingsavond op 2 juni in Hove.

Die avond geven we een woordje uitleg over het reilen en zeilen van Togo Debout. Je verneemt meer over de werking van onze organisatie. En je ontdekt wat de nieuwe Vriendenkring voor jou kan betekenen. Niet alleen onze Zuidwerking in Togo komt aan bod, maar ook wat we hier in het Noorden allemaal doen ter ondersteuning van de projecten in het Zuiden.
Togo Debout bestaat uit een enthousiast team dat zich belangeloos inzet voor de partners in het Zuiden. Verschillende van hen vertellen die avond wat zij, vanuit het Noorden, precies doen voor het Zuiden. Hopelijk werkt hun enthousiasme aanstekelijk!
Interesse om te komen? Geef ons hier een seintje met hoeveel personen u aanwezig zal zijn.
Praktisch
dinsdag 2 juni 19.30 uur
Regina Pacisinstituut, Boechoutsesteenwweg 87, 2540 Hove