News

Kom je mee tafelen voor Togo ?

By 06/10/19 No Comments

De formule blijft ook dit jaar dezelfde: gezellig samen tafelen en terugblikken op 12 maanden activiteit in Togo. Zoals elk jaar gaat de opbrengst van dit weekend integraal naar de projecten waar Ria zich samen met Togo Debout voor inzet. Ria is dan gewoontegetrouw in België, en vertelt over de evoluties in Sichem en ANGE, over de nieuwe materniteit die functioneel is, de bouw van slaapzalen boven de materniteit voor het ontvangen van stagiairs en vrijwilligers, de bouw van de eerste sanitaire blok in Assomé, over het wel en wee van het weeshuis Vigneron en Maison Bethanie, en nog veel meer… De belangrijke financiële steun vanuit België helpt om dit allemaal waar te maken. Maar daarnaast kwamen er ook containers met erg nuttig materiaal. Ook tijdens het voorbije jaar bezochten tal van landgenoten de projecten in Togo: familie, vrienden en kennissen, vrijwilligers, stagiaires, bouwkampers, zelfs secundaire school-leerlingen en hun leerkrachten! Voor al deze vrienden worden Togo-Dinner of Togo-Lunch de ideale gelegenheid om elkaar opnieuw te ontmoeten. En haal je graag een vleugje Afrika in huis? Op het artisanale marktje vind je allerlei hebbedingen uit Togo! Er is ook weer een tombola voorzien.

Kom je mee tafelen voor Togo ?