News

April 2020 – Vervroegde terugkeer door corona

Alexandre, student toegepaste psychologie na zijn terugkeer door de corona crisis aan het woord: “Na een intense week zijn we deze ochtend veilig thuisgekomen! Het waren 6 ongelooflijk interessante en boeiende weken waarbij ik heel wat zaken geleerd heb, dit zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Ik ben dankbaar voor deze kans, en de boeiende mensen die ik leerde kennen met wie ik in gesprek kon gaan en ervaringen mee deelde. De kinderen en jongvolwassenen met wie ik in gesprek kon gaan en tal van leuke momenten mee kon doorbrengen, gaan me bijblijven. Ik heb genoten tot de laatste minuut!

Togo, Mon Refuge et son équipe et ses enfants, vous me manquerai vraiment! J’espère de vous rendre visite un certain jour et de pouvoir constater que beaucoup de vos rêves et bonnes aspirations seront réalisées et que vous en auriez encore beaucoup plus à réaliser! Bon courage et un grand merci à vous tous!”